DOBRODOŠLI U NAŠU TRGOVINU

DOSTAVA: Proizvod će vam biti poslan u roku od 1-2 dana od primitka uplate, a očekivani dolazak na vašu adresu u RH je cca. 2-3. Moguće je slanje ekspresnom dostavom (1-2 dana). Ako vam treba ekspresna dostava, molim vas kontaktirajte nas.

Ako imate bilo kakvih pitanja, tražite više informacija o proizvodu ili proizvođaču. Ne ustručavajte se kontaktirati nas.

UPLATE: Ako imate bilo kakvih problema u postupku plaćanja, kontaktirajte nas. Naša poslovna banka je PBZ, a IBAN: HR4123400091110336957. Kod uplate molimo navedite vaše podatke – br. narudžbe i u opisu ime i prezime/ime tvrtke ako se vrši plaćanje sa računa sa kojeg se ne mogu povezati vaši kontakt podaci.

GARANCIJE I POVRATI: Prigovor na proizvod treba podnijeti u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda.

Prema pravilima EU-a, trgovac mora popraviti, zamijeniti, smanjiti cijenu ili vam vratiti povrat novca ako se kupila roba neispravna ili ne izgleda ili ne radi kako je reklamirana. Ako ste kupili proizvod ili uslugu na mreži ili izvan trgovine, također imate pravo otkazati i vratiti narudžbu u roku od 14 dana, iz bilo kojeg razloga i bez opravdanja. Više informacija o vašem pravu možete pronaći na https://europa.eu/

Ljubazno vas molimo da ostavite svoj komentar na društvenim mrežama i ocijenite proizvod. Vaše korisničko iskustvo nam je važno.  Ako imate dodatnih pitanja, molimo vas kontaktirajte nas.